Deelgenotengroep Ouderverstoting

Data deelgenotengroep:

De Deelgenotengroep van 4 bijeenkomsten op de zaterdagen start wanneer dit weer mogelijk is vanwege Corona in Soesterberg (tussen Amersfoort en Utrecht).

  • Kennis over de dynamiek van ouderverstoting
  • Inzicht in de eigen situatie
  • Hoe ga je ermee om
  • Wat kun je doen
  • Het ontmoeten van deelgenoten

Ouders die meer informatie willen en/of zich willen aanmelden voor deze bijeenkomsten kunnen een mail sturen naar: steinhausdeleeuw@hotmail.com.

Deelnemers van eerdere bijeenkomsten worden persoonlijk uitgenodigd voor de halfjaarlijkse terugkom bijeenkomst in februari en september.

Deelgenoten zeggen over de bijeenkomsten…

“Ik ben zo blij dat ik jullie ken.”

“Fijn jouw adviezen, dank je daarvoor!”

“Door de bijeenkomsten heb ik meer inzicht gekregen in het onderwerp, dat heeft lucht gegeven. En de moed om het verlies van de kinderen weer onder ogen te zien. Ik had de gevoelens ver weggestopt.”

“Jouw gedachtengoed spreekt mij enorm aan. Ik ben zo blij met mijn stap in jouw richting. Of anders, mijn besluit om uit mijn schulp te kruipen.”

“De Deelgenotengroep werkt rustgevend, verhelderend en ik krijg nog dieper inzicht.”

“Vandaag naar de bijeenkomst deelgenotengroep van ouderverstoting in Soesterberg. Wat heerlijk om te zijn in een kamer vol mensen die hetzelfde meemaken als jij. Je bent niet de enige en… je bent niet gek. Bedankt voor het organiseren. En het lekkere en gezellige eten bij jou. Tot de volgende keer.”

“Leerzaam, herkenning en een beetje bijkomen. En nog veel meer waar (we) ik nog lang de warmte van voel.”

“Hartstikke goed geweldig dat je dit doet in jouw vrije tijd – naast je werk – en gezien wat je hebt meegemaakt. Echt bewonderingswaardig!”

“Een hele bijzondere en leerzame ervaring. Dank voor het organiseren. En dank voor de openheid van iedereen.”

“Het was bijzonder erbij te zijn. Dank je wel voor je inzet!”

“De presentatie was een prima basis om onze ervaringen te kunnen plaatsen, te begrijpen en te bespreken. Net als na de vorige bijeenkomst ben ik met weer meer energie vertrokken dan waarmee ik gekomen was. Bedankt en bedankt allemaal!”

“Wat een goede en leerzame bijeenkomst en presentatie , maar ook een fijne dag. Bedankt voor wat je hebt gedaan. Het berichtje is dan wel klein, maar mijn dankbaarheid is groot.”

“Dank jullie wel voor deze fijne bijeenkomst, het heeft me ont- en aangemoedigd sterk en rustig te blijven, ik zie uit naar de volgende bijeenkomst. Dank jullie allemaal voor jullie lieve steun”

“ik heb nu beter contact met mijn kinderen. Nu kom ik om aan andere ouders te vertellen dat er hoop is en hoeveel ik van de bijeenkomsten heb geleerd waardoor ik mijn kinderen heb kunnen helpen en waardoor er ruimte is gekomen voor contact”.

Eerdere bijeenkomsten:

2020:
17 oktober, 19 september, 16 augustus, 25 juli – Covid-19 – 29 februari*, 8 februari, 11 januari

2019:
14 december, 2 november, 5 oktober*, 7 september, 15 juni, 18 mei, 6 april, 9 maart*, 9 februari,12 januari

2018:
15 december, 18 november, 6 oktober*, 8 september, 30 juni, 2 juni, 21 april, 10 maart*, 10 februari, 13 januari

2017:
16 december Soesterberg, 4 november 2017 Soesterberg, 7 oktober 2017*, 20 mei 2017 Olst, 8 april 2017 Soesterberg, 14 januari 2017 Olst

2016:
6 november 2016 Soesterberg, 8 oktober 2016 Olst, 10 september 2016 Soesterberg,
29 mei 2016 Soesterberg, 9 april 2016 Soesterberg

december 2015 (eerste samenkomst van ouders)

* halfjaarlijkse terugkom Bijeenkomst voor alle groepen